Kurs

Introkurs i Finans
Du har kanskje hørt ord som IPO, equity, obligasjoner og derivater, men alltid lurt på hva disse ordene egentlig betyr. Finansgruppen holder et kurs der vi tar dere gjennom dette og mye mer.

Dette er et nybegynnerkurs der sentrale temaer inne finans blir forklart. Om du er helt fersk, eller vil ha en liten oppfriskning på kunnskapen din, eller kanskje stille mer forberedt til ekskursjonene våre og bedriftspresentasjoner, er dette noe for deg.

Kort hva du kan forvente å lære:
- Et overblikk av hva finans er
- Viktige begreper
- Ulike arbeidsområder innen finans
- Relevante bachelorfag

Private Equity Dagen
Hver høst arrangerer Finansgruppen ved NHH Private Equity Dagen. Dette er en ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med en industri man ikke lærer så mye om på NHH, høre direkte fra selskapene og få innblikk i hvordan fondene faktisk jobber. Fondene stiller med foredrag og case, og du får som deltaker en fin matbit og mye ny kunnskap.

Foredrag fra finansnæringen
Gjennom vårt samarbeid med finansindustrien arrangerer vi også foredrag og workshops med profesjonelle aktører. Her vil du få et unikt innblikk i hvordan ulike aktørene arbeider samt stille de spørsmålene du lurer på til noen fra innsiden.