Hvert år arrangerer vi ekskursjoner til både Oslo, London og New York. Her får du muligheten til å bli med på eksklusive bedriftsbesøk hos ledende aktører innen finansmiljøet. Bedrifter vi besøker er blant annet NBIM (Oljefondet), Goldman Sachs, Pareto Securities, Bain, Mckinsey & Company.

Årlig ekskursjon til New York
I januar arrangerer Finansgruppen sin årlige New York-ekskursjon. Dette er en unik og eksklusiv mulighet til å besøke verdensledende finansinstitusjoner. I 2020 besøkte vi NBIM, NYSE, BCG, Goldman Sachs og Viking Global. Dette er meget spennende og lærerikt og kan absolutt anbefales på det sterkeste! Turen består også av fellesmiddager, sportsarrangementer og andre sosiale-eventer, og du får virkelig oppleve ”The City That Never Sleeps” i sin praktfullhet. Dette er absolutt en ekskursjon du ikke vil gå glipp av!

Årlig ekskursjon til Oslo
I september arrangerer Finansgruppen sin årlige Oslo-ekskursjon. Ekskursjonen er en sterk faglig tur hvor man besøker eksklusive finansinstitusjoner. I 2015 besøkte vi Bain & Company, SEB, Northzone, HitecVision og Oslo Børs. Oslo-ekskursjonen er også en fantastisk anledning til å bli kjent med nye mennesker og utvide sitt nettverk, både internt og eksternt.

Årlig ekskursjon til London
I oktober arranger Finansgruppen sin årlige London-ekskursjon. Ekskursjonen er en sterk faglig tur hvor man får en innsikt i et ellers ganske lukket finansmiljø. I 2019 besøkte vi Morgan Stanley, Bloomberg, ABG Sundal Collier.