Foredrag med samarbeidspartnere

Finansgruppen arrangerer flere ganger årlig aktuelle foredrag med våre samarbeidspartnere, samt personer fra finansmiljøet. Disse annonseres i god tid på vår Facebook-side og på våre nettsider.

Årlig ekskursjon til New York

I januar arrangerer Finansgruppen sin årlige New York-ekskursjon. Dette er en unik og eksklusiv mulighet til å besøke verdensledende finansinstitusjoner. I 2016 besøkte vi NBIM, Morgan Stanley, SEB og Pareto. Dette er meget spennende og lærerikt og kan absolutt anbefales på det sterkeste! Turen består også av fellesmiddager, sportsarrangementer og andre sosiale-eventer, og du får virkelig oppleve ”The City That Never Sleeps” i sin praktfullhet. Dette er absolutt en ekskursjon du ikke vil gå glipp av!

Årlig ekskursjon til Oslo

I september arrangerer Finansgruppen sin årlige Oslo-ekskursjon. Ekskursjonen er en sterk faglig tur hvor man besøker eksklusive finansinstitusjoner. I 2015 besøkte vi Bain & Company, SEB, Northzone, HitecVision og Oslo Børs. Oslo-ekskursjonen er også en fantastisk anledning til å bli kjent med nye mennesker og utvide sitt nettverk, både internt og eksternt.