Arrangement
Kart utilgjengelig

Dato / tid

03/01/2019 - 10/01/2019
Hele dagen

Kategorier


Det er endelig klart for påmelding til Finansgruppens årlige ekskursjon til New York, 3. – 10. Januar 2019!

Ønsker du å oppleve en av verdens fremste finansmetropoler, besøke noen av de største finansielle institusjonene og delta på spennende bedriftsbesøk? Frister det å shoppe under januarsalget, oppleve det beste av New Yorks kulinariske opplevelser og utforske nattelivet i byen som aldri sover? Da vil vi ha deg med på tur!

Dette er en tur som ikke krever noen forkunnskaper, og bedriftsbesøkene vil være tilrettelagt studenter fra alle kull. Formålet med turen er å vekke inspirasjon for det vi studerer på NHH og ikke minst gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Vi vil besøke hovedkontorene til noen av verdens fremste finansinstitusjoner, deriblant Pareto, Bain & Company og The Boston Consulting Group. Her holdes det spennende og lærerike foredrag eksklusivt for Finansgruppen ved NHH. Turen byr ikke minst på masse sosiale aktiviteter. Det arrangeres fellesmiddager og annet gøy. Det vil også bli god tid til shopping og utforsking av byen som kalles ”The Capital of the World”.

Turen har begrenset antall plasser, så det vil lønne seg å være tidlig ute. Send inn søknad her og fortell kort hvorfor nettopp du vil være med:

https://goo.gl/forms/lHkrpBEdPvbBPhJ72

SØKNADSFRIST: 30. oktober 23:59

Pris: 6500, som inkluderer:
– Alle bedriftsbesøk
– Fly tur/retur Oslo – New York med KLM og AirFrance
– Transport til og fra flyplassen i NY
– 6 netter på hotell
– Fellesmiddag

Det vil være to delbetalinger, slik at en ikke er nødt til å betale hele beløpet umiddelbart. Dersom du har spørsmål kan du sende mail til ekskursjon@finansgruppen.com, kontakte oss via Facebook eller snakke med oss på stand.

Vi ser frem til å høre fra deg!