Arrangement
Laster kart ....

Dato / tid

11/03/2019
17:00 - 21:00

Sted

Auditorium C

Kategorier


Finansgruppen har gleden av å invitere til foredrag om Private Equity i regi av Bain & Company. Hver høst arrangeres PE-dagen, som er en konferanse med Norges beste aktører innen Private Equity. Som en oppvarming til denne dagen er det interessant å lære mer om hvordan PE fungerer fra et konsulentperspektiv. Foredraget vil være to-delt der Henrik Poppe starter med å gi en introduksjon til bransjen før Botholf Stolt-Nielsen tar dere gjennom hvordan man typisk jobber mot Private Equity fra et mer junior-perspektiv.

Henrik Poppe er partner i Bain & Company og har mer enn 15 års erfaring innen International Strategy Consulting der han blant annet har jobbet innen Private Equity. Før han tilsluttet seg Bain, har Poppe sittet 4 år som CEO for Russian Standard og i M&A-teamet til Merrill Lynch i London.

Botholf Stolt-Nielsen er senior associate consultant i Bain & Company, og gikk ut fra NHH i 2017. Botholf kan fortelle om hvordan det er å jobbe i konsulentbransjen etter NHH.

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta og alle deltakerne er velkomne til pizza og øl i Studentkantinen etter foredraget.

Foredraget er GRATIS for alle medlemmer av Finansgruppen!
BLI MEDLEM: goo.gl/Y1Lrar

MELD DEG PÅ HER: https://goo.gl/forms/TvT9nL9K6NoZRJeX2
Frist: Fredag 8. mars