Finansgruppen

London

Finansgruppen inviterer medlemmer til en lærerik og sosial reise til London for å besøke globale finansinstitusjoner. Turen inkluderer daglige bedriftsbesøk, samt tid til sightseeing, shopping og mye mer. Ingen forkunnskaper er nødvendige, og studenter fra alle kull er velkomne.

Opplev London

Opplev finansverdens arbeidshverdag

Er du interessert i finans og nysgjerrig på arbeidshverdagen i utlandet? Da har vi i Finansgruppen gleden av å invitere deg med på vår nye ekskursjon til London! Turen vil kombinere besøk av byens ledende bedrifter med sosiale arrangementer. I løpet av ekskursjonen vil du få nye perspektiver innen finansfaget og hvordan bedriftene jobber i den økonomiske usikkerheten rundt Brexit. Det blir selvfølgelig også tid til å oppleve hva London har å by på, enten du ønsker å dra på shopping, fotballkamp eller pub-besøk.

Det kreves ingen forkunnskaper for å være med på turen utenom interesse for finans, og studenter fra alle kull er velkomne. Turen har begrenset antall plasser, så det vil lønne seg å være tidlig ute. Følg derfor med her og på facebookgruppen vår for mer info om påmelding!

Opplev finansverden

Finansgruppen, grunnlagt i 1987, er en veletablert studentforening ved NHH og blant de største, med hele 350 aktive medlemmer. Vårt hovedmål er å tenne en interesse for finans blant studenter, uavhengig av deres bakgrunn. Vi arrangerer 2-3 foredrag hvert semester, med fremtredende talere fra næringslivet.