Finansgruppen

Om oss

Lær om finans

Opplev flere kurs holdt av dyktige kursholdere fra næringslivet

Finansgruppen ble stiftet allerede i 1987 og er en av de mest tradisjonsrike studentgruppene på NHH. Med våre 350 aktive medlemmer er vi også av de største. Vi er opptatt av å fremme interessen for finans blant skolens elever, uavhengig av hvilke forkunnskaper en måtte ha. Finansgruppen holder 2-3 foredrag hvert semester og foredragsholderne hentes fra næringslivets øverste hylle.

I tillegg til foredrag, arrangerer vi svært populære ekskursjoner; Oslo i september, London i Oktober og New York i januar. Som medlem i Finansgruppen kan du delta på alle våre arrangementer samt søke på de ekskursjonene vi arrangerer. Den daglige driften og tilretteleggingen er det gruppens styre som tar seg av.

Våre samarbeidspartnere

Hver dag gir Finansavisen deg nyheter og Trygve Hegnars leder og gode råd. Stor lørdagsavis hver helg! Ingen norsk avis dekker børsnyheter som oss.

Pareto er en uavhengig og ledende aktør i det nordiske markedet for finansielle tjenester. Selskapene i Pareto-gruppen har kontorer i 16 byer fordelt på ti land.

Se kommende arrangement

Arrangementer og ekskursjoner

No Content Available
Medlemsskapsmodeller

Vi tilbyr en rekke medlemskap

Bachelor medlemskap

Medlemskapet varer liver ut.

350
kr.

For deg som ønsker en god start på studietiden. Du vil ha tilgang til alle våre arrangementer, foredrag og ekskursjoner.

Master medlemskap

Medlemskapet varer liver ut.

200
kr.

For deg som ønsker bransjekontakter under masterstudiet. Du vil ha tilgang til alle våre arrangementer, foredrag og ekskursjoner.

Opplev finansverden

Finansgruppen, grunnlagt i 1987, er en veletablert studentforening ved NHH og blant de største, med hele 350 aktive medlemmer. Vårt hovedmål er å tenne en interesse for finans blant studenter, uavhengig av deres bakgrunn. Vi arrangerer 2-3 foredrag hvert semester, med fremtredende talere fra næringslivet.