Finansgruppen

New York

Finansgruppen inviterer medlemmer til en lærerik og sosial reise til New York for å besøke globale finansinstitusjoner. Turen inkluderer daglige bedriftsbesøk, samt tid til sightseeing, shopping og mye mer. Ingen forkunnskaper er nødvendige, og studenter fra alle kull er velkomne.
Opplev New York

Opplev verdensøkonomiens sentrum

Finansgruppen inviterer deg til å bli med til verdensøkonomiens sentrum, nemlig New York. Dette er en unik mulighet til å lære fra globale finansinstitusjoner og bli kjent med en ikonisk by sammen med medstudenter. Vi vil under turen ha et spennende program med to bedriftsbesøk hver dag. I tillegg vil vi også sette av tid til sightseeing, sosiale arrangementer og shopping.

Under bedriftsbesøkene vil du blant annet få vite hvordan nordmenn opplever arbeidshverdagen i utlandet, lære om hvordan bedriftene opererer og se noen av verdens mest imponerende bedriftslokaler. Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med på turen, og studenter fra alle kull er velkomne. Turen har begrenset antall plasser, så det vil lønne seg å følge med på søknadsfrister. Påmeldingen vil skje rundt november-desember, så følg med på vår facebookgruppe, Instagram eller LinkedIn.

Opplev finansverden

Finansgruppen, grunnlagt i 1987, er en veletablert studentforening ved NHH og blant de største, med hele 350 aktive medlemmer. Vårt hovedmål er å tenne en interesse for finans blant studenter, uavhengig av deres bakgrunn. Vi arrangerer 2-3 foredrag hvert semester, med fremtredende talere fra næringslivet.