Finansgruppen

Oslo

Finansgruppen inviterer medlemmer til en lærerik og sosial reise til Oslo for å besøke Norges finansinstitusjoner. Turen inkluderer daglige bedriftsbesøk, samt tid til sightseeing, shopping og mye mer. Ingen forkunnskaper er nødvendige, og studenter fra alle kull er velkomne.

Opplev Oslo

Opplev Nordens finansielle sentrum

Finansgruppen ved NHH inviterer til å bli med på en spennende tur til Nordens finansielle sentrum, nemlig Oslo. Dette er en unik mulighet til å lære fra norske og internasjonale finansinstitusjoner, samt bli kjent med Norges hovedstad sammen med dine medstudenter. Vi vil under turen ha et spennende program med flere bedriftsbesøk hver dag. I tillegg vil vi også sette av tid til sosiale arrangementer. Under bedriftsbesøkene vil du blant annet få vite hvordan arbeidshverdagen i finanssektoren er, lære om hvordan bedriftene opererer og se noen av Oslos mest imponerende bedriftslokaler.

Det kreves ingen forkunnskaper for å bli med på turen, og studenter fra alle kull ved NHH er velkomne. Turen har begrenset antall plasser, så det vil lønne seg å følge med på søknadsfrister. Følg med på vår Facebook-gruppe, Instagram eller LinkedIn. Dette er en flott anledning for NHH-studenter å bygge nettverk og få innsikt i finansbransjen i Oslo.

Opplev finansverden

Finansgruppen, grunnlagt i 1987, er en veletablert studentforening ved NHH og blant de største, med hele 350 aktive medlemmer. Vårt hovedmål er å tenne en interesse for finans blant studenter, uavhengig av deres bakgrunn. Vi arrangerer 2-3 foredrag hvert semester, med fremtredende talere fra næringslivet.